Transparant wit web

Stretchtent Arnhem

Bij Budding Entertainment ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een stijlvolle en flexibele oplossing voor je evenement in Arnhem. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van evenementen, biedt Budding Entertainment nu ook de mogelijkheid om een stretchtent te huren. Deze veelzijdige tenten zijn perfect voor allerlei gelegenheden, van bruiloften en bedrijfsfeesten tot festivals en privéfeesten.

Stretchtent huren in Arnhem

Arnhem is een stad vol prachtige locaties die zich uitstekend lenen voor allerlei soorten evenementen. Of je nu kiest voor de groene omgeving van Park Sonsbeek, de historische binnenstad, of een locatie aan de oevers van de Rijn, een stretchtent van Budding Entertainment past zich moeiteloos aan aan de omgeving.

Licht en Geluid Arnhem

wij denken graag met u mee bij uw aanvraag

Wij snappen als geen ander dat het samenstellen van uw evenement tijdrovend en wellicht zelfs uitdagend kan zijn. Wanneer u ons de informatie voor het te organiseren evenement kunt toesturen zal onze specialist snel contact met u opnemen om u te voorzien van passend advies. 

Wilt u graag snel contact met ons? U kunt ons altijd even bellen of een berichtje sturen via WhatsApp. Wij denken intensief met u mee om zo de juiste samenstelling voor u op rij te zetten. 

Offerte aanvraag

10 + 13 =

Overleggen voordat u bij ons huurt?

Via WhatsApp staan wij u snel te woord

×